Marly van Der Velden


goedetijdenslechtetijden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Marly van Der Velden
Dailymotion
Marly van der velden - video dailymotion. marly van der velden in gtst
http://www.dailymotion.com/video/xluzyw_marly-van-der-velden_shortfilms

Gtstfanclub
Gtstfanclub
http://www.gtstfanclub.nl/tag/marly-van-der-velden

Gtstsoap
Gtstsoap
http://gtstsoap.weblog.nl/1238/interview-marly-van-der-velden

Rtl
Rtl
http://www.rtl.nl/soaps/gtst/achterdeschermen/bios/biomarly.xml

Showvandaag
Showvandaag
http://www.showvandaag.nl/marly-van-der-velden-gtst-raakt-huis-niet-kwijt

Zapplive
Z@ppdelict met marly van der velden | zapplive. een supertof kinderprogramma bomvol bn’ers en leuke games; kraak de z@ppcode, speel ranking the stars en los het z@ppdelict op!
http://zapplive.ncrv.nl/uitzendinggemist/fragment/zppdelict-met-marly-van-der-velden

Zideo
Gtst-marly van der velden in beha - zideo - video, film, trailers & clips. gtst-marly van der velden in beha
http://www.zideo.nl/playzideo/6b3469596e6c3572

Gerelateerd
 • Emotionele terugkeer Bas Muijs in Goede Tijden Slechte Tij..
  Bas Muijs is ontzettend blij dat hij weer te zien is in Goede Tijden Slechte Tijden, maar de acteur moest er ook even een traantje om laten. "Ik moest huilen in mijn rol, maar daar zaten ook tranen van mezelf bij."
 • Kijkcijfers: RTL Lounge de ultieme vrouwenzender
  De digitale zender RTL Lounge is de meest ultieme vrouwenzender van Nederland. Dit blijkt uit het jaarrapport van Stichting KijkOnderzoek (SKO) over 2014. Maar liefst 80 procent van de RTL Lounge kijkers valt in de categorie 'Vrouw 6+'.
 • Louis Talpe stopt (voorlopig) met Goede Tijden Slechte Tij..
  Louis Talpe, bij fans van 'Goede Tijden Slechte Tijden' bekend als Mike Brandt, stopt volgend jaar met de ..., lees meer op Kanaal Showbizz
 • GTST krijgt app voor jubileum-aflevering
  HILVERSUM - Er zijn al tientallen apps rond de succesvolle soap Goede tijden slechte tijden. Maar met de 5000ste aflevering in zicht heeft RTL een speciale app ontwikkeld waarmee het kijken naar de jubileumaflevering nog leuker wordt.
 • 734.000 kijkers voor Jojanneke's serie
  Naar de eerste aflevering van Jojanneke in de prostitutie op NPO3 hebben gisteravond 734.000 mensen ..., lees meer op Kanaal Show
 • Hitsingle voor acteurs Goede Tijden, Slechte Tijden
  AMSTERDAM ? De soapacteurs Robin Martens, Ferry Doedens, Raynor Arkenbout en Guido Spek hebben een hit te pakken met het liedje dat ze zongen in de laatste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden voor de zomerstop. Het nummer Jij is een top 5-hit.
 • GTST's Sacha en Noud oefenen zoenscènes in kleedkamer
  De vonken spatten er van af in Goede Tijden Slechte Tijden. Nee, we hebben het niet alleen over exploderende auto's, maar ook over de stomende verhaallijn van Sacha en Noud.
 • Vanavond in GTST 12 januari: Tim wil de plannen geheimhoud..
  Vanavond in GTST 12 januari is te zien dat Tim het niet verstandig vindt om Bing de waarheid over het aanstaande huwelijk te vertellen.
 • Bas Muijs wil 'Goede Tijden Slechte Tijden' niet verlaten
  Bas Muijs wist dat hij slechts tijdelijk in de huid van Stefano Sanders mocht kruipen, toch baalt de acteur als een stekker dat hij de soap 'Goede Tijden Slechte Tijden' weer moet verlaten. Dat zegt hij in een interview met het blad Story. "De opnames namen nog geen tien weken in beslag", vertelt de Haagse acteur. "Ik wist dat ik tijdelijk terug zou zijn in de soap, maar het smaakte wél naar meer. Ik hoop van harte dat ik nog eens word gevraagd." Muijs speelde in zijn beginjaren bij 'Goede Tijden Slechte Tijden' een zeventienjarige puber die nog weinig verantwoordelijkheden had, inmiddels is Stefano Sanders de vader van een volwassen zoon. "Toen ik destijds uit de serie werd uitgeschreven, heb ik gevraagd of mijn personage in leven mocht blijven. Dan kun je altijd terugkomen", aldus Muijs.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal